Sunt filme in lumea asta mare pe care le-am vazut pe cand eram de-o schioapa, adolescenti sau cu prietenii. Filme care ne-au placut, ne-au preocupat o vreme sau pe care le-am uitat… Filmele recomandate parintilor pe site-ul MediaPedia sunt filme vazute si analizate de Diana, filme numai bune de vazut intr-o buna dupa-amiaza cu toata familia, acasa sau intr-o mini-expeditie la cinema… Sunt ceea ce numim filme de familie, cand putem sa savuram imagini fara sa ne ingrijoram pentru “atacul” mediatic la adresa copiilor. Din contra, ne asiguram ca avem un suport artistic simpatic, numai bun pentru verificat achizitiile de comportament ale copiilor. Si de ce nu, chiar ale parintilor…

Atunci cand vorbim de un film MediaPedia, ne ghidam dupa anumite criterii. Vrem in primul rand sa fie despre ceva. Asta inseamna sa aiba o poveste originala, sau daca lucreaza cu idei imprumutate, atunci macar sa le prezinte intr-o forma originala.

In al doilea rand, interpretarea actorilor nu trebuie sa fie demna de Oscaruri, dar sa fie macar onesta. In al treilea rand, urmarim ca mesajul filmului sa fie unul pozitiv. Intr-un ultim rand, filmul MediaPedia poate sa fie multe lucruri, dar numai plictisitor nu are voie sa fie! In cazul filmelor mai dificile este semnalat nivelul de varsta cerut pentru o intelegere care sa merite cel putin timpul vizionarii. Comentariile le puteti face pe forum, unde va puteti exprima parerile despre recomandarile Dianei.

Sa va spun si cate ceva despre Diana – a absolvit Facutatea de Jurnalism, lucreaza ca si Content Editor la www.FlyingBits.ro si este o persoana entuziasta, realmente pasionata de film. Cronicile Dianei sunt o admirabila munca de voluntariat, in care se imbina armonios spiritul critic cu spiritul de joc al copilariei.